Zambija

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Zambija

Nekretnina na prodaju u Zambiji

Zambija se nalazi u južnoj Africi. Na sjeveru graniči s Demokratskom republikom Kongo, na sjeveroistoku s Tanzanijom, na istoku s Malavijem, na jugu od Mozambika, Zimbabvea, Bocvane i Namibije, a na zapadu od Angole, Zambija nema pristup more. Glavni grad je Lusaka.

Ako ste zainteresirani za ulaganje u nekretnine za prodaju u Zambiji, ovo je pozitivan trenutak. Tržište nekretnina u Zambiji ima pozitivan i rastući trend zahvaljujući političkoj stabilnosti zemlje.

Takva situacija utječe i na geografski položaj zemlje.

Glavni grad Lusaka je rastuće trgovačko središte, jedno je od najboljih mjesta za kupnju nekretnina za prodaju u Zambiji s prilično širokim izborom i različitim vrstama nekretnina.

Nakon glavnog grada, oni zainteresirani za ulaganje u nekretnine za prodaju u Zambiji mogu posjetiti Kitwe, treći po veličini grad u Zambiji koji svoje bogatstvo duguje rudarskoj aktivnosti bakra.

Ne podcjenjujte ponudu nekretnina koje se mogu naći u gradu Ndola na važnoj željezničkoj i cestovnoj raskrsnici Zambije.

Livingstone je mali gradić u kojem možete pronaći više modernih nekretnina za prodaju u Zambiji zbog svoje blizine Harry Mwanga Nkumbula International Airport.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 34091

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Zambija, Lusaka, Lusaka, chilanga

401,592.33HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

28000 m²
2,8 hektara djevice zemlje u području chilanga blizu istraživačkog centra Mount Makulu, nasuprot Tvornice cementa Lafarge. Cijena USD60.000 neg.
Cod. 17908

Prodaja Ostalo (Stambeno), Zambija, Lusaka, Lusaka, Plot 2400, Phase 2, Ndeke Village, Lusaka

2,007,961.64HRK
Prodaja
Ostalo (Stambeno)

600 m²
Dvojna (dva stana) stambene imovine
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB